Dakdekker Bergstoep

Wat zeggen andere over ons?

“Ik heb mijn dak laten vernieuwen door Plat Dak Specialist. Dit is super goed verlopen, mijn oude dak is weer compleet nieuw en ook nog eens tegen een scherpe prijs!”

– Fam. Kersten uit Bergstoep


Dagen per jaar geopend
Elke dag  0

Complete Dakrenovatie's
Maandelijks  0 +

Daklekkage reparaties
Dagelijks  0 +

Jaar garantie
Tot wel  0
Plat dak specialist

Onze dakdekkers zijn altijd snel bij u in Bergstoep voor een gratis offerte!

Dakdekker Bergstoep? Een dakdekker uit Bergstoep nodig? Wij zijn altijd binnen 24 uur op locatie in Bergstoep! Laat uw gegevens achter op onze website en wij nemen zelf zo snel mogelijk contact met u op. 

Binnen 1 minuut heeft u kosteloos een gratis dakdekker offerte aangevraagd! Daarnaast profiteert u nu tijdelijk van onze 10% kortingsactie op platte daken!

Wij werken in heel de gemeente Krimpenerwaard

Ervaren dakdekker uit Bergstoep, gespecialiseerd in platte daken.

Heeft u op dit moment last van een daklekkage in Bergstoep? Wij hebben op dit moment een dak specialist bij u in Bergstoep actief. Wanneer u het offerte formulier invult zullen wij deze zelfde dag contact met u opnemen zodat wij een vakbekwame dak specialist naar u toe kunnen sturen.

Wacht niet te lang met uw daklekkage voordat de schade groter wordt! Wij rekenen geen voorrijkosten en de inspectie is ook compleet gratis! Bij ons ontvangt u altijd een heldere en scherpe offerte om de daklekkage te repareren. In sommige gevallen kunnen we het meteen uitvoeren. Lukt dat niet? Dan komen we binnen 1 tot 2 dagen terug om uw dak zo spoedig mogelijk weer waterdicht te maken.

Dakdekker

Dakdekker uit Bergstoep inschakelen voor een dakrenovatie?

Een dakrenovatie is een grote klus, waardoor de kosten vrij hoog liggen. Toch is het de investering waard, omdat uw dak weer jaren meekan. Wij werken bovendien tegen een scherp tarief, waardoor u altijd kunt rekenen op ons vakwerk tegen een scherpe prijs. Ook kunt u, wanneer u uw dakrenovatie combineert met andere werkzaamheden, zodat u kunt profiteren van een extra scherpe prijs! Wilt u nog meer uitsparen op uw dakrenovatie? Laat dan een dakdekker uit Bergstoep (vrijblijvend) bij u langs komen!

Beter voorkomen, als een lekkage genezen!

Is uw dak al op leeftijd en wilt u weten wat de staat van uw dak is? Vraag dan om een GRATIS dakinspectie inclusief een rapportage van uw dak bij een dakdekker bij u uit Bergstoep!

Wij komen vrijblijvend langs om de situatie te beoordelen waarna u vrijwel direct een offerte ontvangt! Gaat u akkoord, dan kunnen wij u vrijwel meteen in plannen om de klus te repareren!

Dakrenovatie plat dak

Een dakdekker uit Bergstoep inschakelen voor een lekkage of renovatie?

Vul het offerte formulier in en wij nemen contact met u op zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen inplannen. 

Sterker nog, in Bergstoep reken wij geen voorrijkosten omdat wij zo goed als dagelijks in deze omgeving aan het werken zijn! 

Veelgestelde vragen bij een dakrenovatie in Bergstoep

Het is vooraf moeilijk om te zeggen wat de kosten zijn. De gemiddelde kosten voor het plaatsen van een nieuwe bitumen toplaag zijn vanaf €45 tot €75,- per vierkante meter.
Wat moet er gedaan worden aan een plat dak?
– Oude dakbedekking strippen (optioneel)
– Nieuwe bitumen onderlaag (optioneel)
– Bitumen toplaag
– Bitumen kantstroken
– Aluminium Daktrim
– Hemelwater dakdoorvoer
Dakisolatie (optioneel)
– Dakbeschot (optioneel)
Soms is het niet meer mogelijk om een dak te repareren omdat deze op verschillende plekken slechte punten bevat. Hierom is het beste om een dak te vervangen. Wilt u eerst weten wat voor uw dak het beste is? Vraag dan een gratis offerte aan.

Veelgestelde Vragen

Wanneer u last heeft van een daklekkage dan is het verstandig om bakjes onder de lekkage te zetten. Een handdoek raden wij niet aan wanneer u een houten ondergrond heeft. Wanneer u binnen de schade probeert te beperken schakel dan zo snel mogelijk een dakdekker in, wie voor u het dak op kan gaan om te kijken wat de oorzaak van de lekkage is!
De kosten zijn vooraf moeilijk in te schatten. Dit vooral omdat elke dak situatie anders is! U krijgt vooraf altijd een vrijblijvende offerte om de daklekkage te herstellen, u zit nergens aan verbonden! Bovendien reken wij geen voorrijkosten!
Gemiddeld zijn wij met spoed binnen 2 tot 3 uur op locatie
Ons kunt u kosteloos inschakelen om de oorzaak te achterhalen! U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte!

Waarmee kunnen wij u helpen?


Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!

Jammer dat wij het niet mogen maken!

Wij doen enorm ons best om ons bedrijf te verbeteren. Wilt u ons vertellen waarom u niet akkoord gaat? 

Leuk dat u akkoord gaat!

Na het accepteren van deze offerte nemen wij zelf contact met u op om een gewenste datum te prikken om het werk uit te voeren.

Bedankt dat u kiest voor ons!

BIJNA KLAAR 95%

Download onze Daklekkage Gids compleet gratis!

Solliciteren bij Platdak Specialist