VVE Dak Vernieuwen

Wat zeggen andere over ons?

“Ik heb mijn dak laten vernieuwen door Plat Dak Specialist. Dit is super goed verlopen, mijn oude dak is weer compleet nieuw en ook nog eens tegen een scherpe prijs!”

– Fam. Kersten


Dagen per jaar geopend
Elke dag  0

Complete Dakrenovatie's
Maandelijks  0 +

Daklekkage reparaties
Dagelijks  0 +

Jaar garantie
Tot wel  0
dakreparatie

VVE Dak Vernieuwen: Bespaar op het nieuwe dak!

Een plat dak komt vaak voor in rijtjeshuizen of appartementencomplexen met een gezamenlijke VVE. Zo kunt u samen zaken regelen op een efficiënte en goedkope manier, bijvoorbeeld door met de VVE het plat dak te vernieuwen. Omdat wij natuurlijk blij zijn met een verzoek om een groot plat dak of meerdere platte daken te vernieuwen, geven we daarom een speciale korting als u besluit om met de VVE het dak te vernieuwen. Bovenop onze kwaliteit voor een scherpe prijs!

Waarom als VVE het plat dak vernieuwen?

Los van de voordelen is het sowieso logisch om het vernieuwen van een plat dak als VVE aan te pakken. De huizen zijn immers op hetzelfde moment gebouwd en meestal zitten er meerdere woningen onder één dak. Toch zijn er vele extra voordelen om als VVE het plat dak te laten vernieuwen door ons:

Door onze jarenlange ervaring en onze deskundige vaklui, kunnen wij een dakrenovatie snel en efficiënt uitvoeren. Hierdoor weet u zeker dat u kwaliteit krijgt, zonder dat u lang overlast ervaart en veel kosten maakt. 

Wat zijn de kosten om als VVE het plat dak te vernieuwen

De kosten om als VVE het plat dak te laten vernieuwen zijn natuurlijk afhankelijk van allerlei factoren. Zo speelt de staat van het dak mee, maar zijn er ook verschillende kosten voor verschillende soorten materiaal en zijn de kosten bovendien afhankelijk van het dakoppervlak.

Om de precieze kosten goed in te kunnen schatten, kunt u als VVE bij ons gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin zetten wij de gehele kosten, ons aanbod en (indien gewenst) de kosten per VVE-lid. Doordat u bovendien de BTW mag aftrekken, bespaart u flink door ons als VVE uw dak te laten vernieuwen.

Offerte of gratis dakinspectie aanvragen

Overweegt uw VVE om het plat dak te laten vernieuwen of bent u nieuwsgierig naar de status van uw gezamenlijke plat dak? Vraag dan nu hier een gratis vrijblijvende offerte aan, of laat ons naar uw dak komen kijken met onze gratis dakinspectie.

Profiteer van onze scherpe prijzen, hoge kwaliteit, 10 jaar garantie én speciale korting wanneer u besluit om met de VVE uw dak door ons te laten vernieuwen. Vraag hier de offerte aan en kijk hoeveel u gaat besparen.

Dakrenovatie plat dak

Gratis Dakrenovatie offerte aanvragen?

Veelgestelde vragen bij een Dakrenovatie

Het is vooraf moeilijk om te zeggen wat de kosten zijn. De gemiddelde kosten voor het plaatsen van een nieuwe bitumen toplaag zijn vanaf €45 tot €75,- per vierkante meter.
Wat moet er gedaan worden aan een plat dak?
– Oude dakbedekking strippen (optioneel)
– Nieuwe bitumen onderlaag (optioneel)
– Bitumen toplaag
– Bitumen kantstroken
– Aluminium Daktrim
– Hemelwater dakdoorvoer
Dakisolatie (optioneel)
– Dakbeschot (optioneel)
Soms is het niet meer mogelijk om een dak te repareren omdat deze op verschillende plekken slechte punten bevat. Hierom is het beste om een dak te vervangen. Wilt u eerst weten wat voor uw dak het beste is? Vraag dan een gratis offerte aan.

Veelgestelde Vragen bij Daklekkage

Wanneer u last heeft van een daklekkage dan is het verstandig om bakjes onder de lekkage te zetten. Een handdoek raden wij niet aan wanneer u een houten ondergrond heeft. Wanneer u binnen de schade probeert te beperken schakel dan zo snel mogelijk een dakdekker in, wie voor u het dak op kan gaan om te kijken wat de oorzaak van de lekkage is!
De kosten zijn vooraf moeilijk in te schatten. Dit vooral omdat elke dak situatie anders is! U krijgt vooraf altijd een vrijblijvende offerte om de daklekkage te herstellen, u zit nergens aan verbonden! Bovendien reken wij geen voorrijkosten!
Gemiddeld zijn wij met spoed binnen 2 tot 3 uur op locatie
Ons kunt u kosteloos inschakelen om de oorzaak te achterhalen! U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte!

Waarmee kunnen wij u helpen?


Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!

Jammer dat wij het niet mogen maken!

Wij doen enorm ons best om ons bedrijf te verbeteren. Wilt u ons vertellen waarom u niet akkoord gaat? 

Leuk dat u akkoord gaat!

Na het accepteren van deze offerte nemen wij zelf contact met u op om een gewenste datum te prikken om het werk uit te voeren.

Bedankt dat u kiest voor ons!

BIJNA KLAAR 95%

Download onze Daklekkage Gids compleet gratis!

Solliciteren bij Platdak Specialist