Siliconen Rubber

Wat zeggen andere over ons?

“Ik heb mijn dak laten vernieuwen door Plat Dak Specialist. Dit is super goed verlopen, mijn oude dak is weer compleet nieuw en ook nog eens tegen een scherpe prijs!”

– Fam. Kersten


Dagen per jaar geopend
Elke dag  0

Complete Dakrenovatie's
Maandelijks  0 +

Daklekkage reparaties
Dagelijks  0 +

Jaar garantie
Tot wel  0
Siliconen Rubber

Uw platdak laten renoveren door een ervaren dak specialist!

Hoewel de techniek in Nederland nog niet veel gebruikt wordt, heeft de coating van Siliconen rubber in de Verenigde Staten al een grote populariteit. En dat is niet voor niets. 

Siliconen rubber is namelijk de techniek om een plat dak te renoveren waardoor het dak enorm verbetert in kwaliteit. Wij werken er inmiddels al lang mee en zijn heel enthousiast. Daarom adviseren we om uw plat dak te renoveren met Siliconen rubber.

Wat is siliconen rubber en wat zijn de voordelen?

Siliconen rubber is een coating, die wordt aangebracht over de oude dakbedekking. Het beschermt het dak tegen vuil en vocht, is zeer waterdicht en gaat zeer lang mee. De voordelen van Siliconen rubber zijn:

Er is ook een nadeel wanneer er (veel) op een dak gelopen wordt. Bij regen wordt het namelijk zeer glad. Ook moet het met enige regelmaat geïnspecteerd worden, maar gelukkig bieden wij een gratis dakinspectie aan om dit voor u te doen. Daarnaast kunt u bij een renovatie met siliconen rubber rekenen op 10 jaar garantie.

Siliconen Rubber
Siliconen Rubber

Kan ook mijn dak gerenoveerd worden met Siliconen Rubber?

Siliconen rubber is een geschikt materiaal voor op het plat dak. Als Platdakspecialist hebben wij dit al op meerdere daken toegepast, en met succes. Het kan worden toegepast op iedere soort dakbedekking voor het plat dak en is zeer geschikt voor ieder plat dak. Houd er wel rekening mee dat Siliconen Rubber, bij regen en vochtig weer, zeer glad kan worden en dus minder geschikt is voor daken waarop veel wordt gelopen.

Wat zijn de kosten van Siliconen Rubber?

De kosten van Siliconen Rubber lopen uiteen, omdat ze van meerdere factoren afhankelijk zijn. Zo is het bijvoorbeeld sterk afhankelijk van het oppervlak van uw platdak en van de aanwezigheid van uitbouwen, zoals bijvoorbeeld schoorstenen, maar ook opbouwen en lichtkoepels.

Gelukkig kunnen we altijd een goede indicatie geven van de kosten van siliconen rubber. Bovendien bespaart u door zijn zeer lange levensduur op lange termijn veel kosten op renovatie. Daarnaast spaart u ook kosten uit voor het koelen van uw huis. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu gratis onze vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door onze scherpe prijs!

Een GRATIS offerte ontvangen om uw dak te renoveren met siliconen rubber?

Veelgestelde vragen bij een Dakrenovatie

Het is vooraf moeilijk om te zeggen wat de kosten zijn. De gemiddelde kosten voor het plaatsen van een nieuwe bitumen toplaag zijn vanaf €45 tot €75,- per vierkante meter.
Wat moet er gedaan worden aan een plat dak?
– Oude dakbedekking strippen (optioneel)
– Nieuwe bitumen onderlaag (optioneel)
– Bitumen toplaag
– Bitumen kantstroken
– Aluminium Daktrim
– Hemelwater dakdoorvoer
Dakisolatie (optioneel)
– Dakbeschot (optioneel)
Soms is het niet meer mogelijk om een dak te repareren omdat deze op verschillende plekken slechte punten bevat. Hierom is het beste om een dak te vervangen. Wilt u eerst weten wat voor uw dak het beste is? Vraag dan een gratis offerte aan.

Veelgestelde Vragen

Wanneer u last heeft van een daklekkage dan is het verstandig om bakjes onder de lekkage te zetten. Een handdoek raden wij niet aan wanneer u een houten ondergrond heeft. Wanneer u binnen de schade probeert te beperken schakel dan zo snel mogelijk een dakdekker in, wie voor u het dak op kan gaan om te kijken wat de oorzaak van de lekkage is!
De kosten zijn vooraf moeilijk in te schatten. Dit vooral omdat elke dak situatie anders is! U krijgt vooraf altijd een vrijblijvende offerte om de daklekkage te herstellen, u zit nergens aan verbonden! Bovendien reken wij geen voorrijkosten!
Gemiddeld zijn wij met spoed binnen 2 tot 3 uur op locatie
Ons kunt u kosteloos inschakelen om de oorzaak te achterhalen! U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte!

Waarmee kunnen wij u helpen?


Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!

Jammer dat wij het niet mogen maken!

Wij doen enorm ons best om ons bedrijf te verbeteren. Wilt u ons vertellen waarom u niet akkoord gaat? 

Leuk dat u akkoord gaat!

Na het accepteren van deze offerte nemen wij zelf contact met u op om een gewenste datum te prikken om het werk uit te voeren.

Bedankt dat u kiest voor ons!

BIJNA KLAAR 95%

Download onze Daklekkage Gids compleet gratis!

Solliciteren bij Platdak Specialist