Bitumen dakbedekking

Wat zeggen andere over ons?

“Ik heb mijn dak laten vernieuwen door Plat Dak Specialist. Dit is super goed verlopen, mijn oude dak is weer compleet nieuw en ook nog eens tegen een scherpe prijs!”

– Fam. Kersten


Dagen per jaar geopend
Elke dag  0

Complete Dakrenovatie's
Maandelijks  0 +

Daklekkage reparaties
Dagelijks  0 +

Jaar garantie
Tot wel  0
Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking aanbrengen, repareren of vervangen

Op vele platte daken ligt in Nederland Bitumen. Bitumen, geproduceerd uit een restproduct van de productie van ruwe olie, is een materiaal dat bekend staat om haar sterkte, waterdichtheid, flexibiliteit en omdat het gemakkelijk aan te brengen is op verschillende materialen en bovendien eenvoudig te repareren en onderhouden is. Het is zelfs zo waterdicht dat het bijna 3000 jaar geleden al werd toegepast bij het bouwen van schepen.

Geen wonder dus dat Bitumen veel wordt gebruikt op het platdak. Platdakspecialist is de vakman op het gebied van het platdak en weet dus alles over het snel, efficiënt, goedkoop en goed aanbrengen van Bitumen, maar ook over het repareren en vervangen.

Bitumen dakbedekking aanbrengen

Als u een nieuw dak bouwt of uw dak compleet vernieuwd (bijvoorbeeld na het aanbrengen van isolatie), dan kan Bitumen voor u een goede oplossing zijn. Het is makkelijk aan te brengen en bovendien geschikt voor daken met ingewikkelde vormen of hoeken. Bitumen gaat ongeveer 25 jaar mee, maar is goedkoper in de aanschaf dan andere materialen zoals PVC of EPDM.

Ook kunt u kiezen voor ballaststenen om uw dak nog beter te beschermen tegen de invloed van bijvoorbeeld uv-straling. Hierdoor kunt u extra lang genieten van uw Bitumen dakbedekking. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij vertellen u er alles over.

Plat dak specialist

Bitumen repareren

Bitumen heeft vele voordelen, maar ook nadelen ten opzichte van andere types dakbedekking. Zo is Bitumen gevoeliger voor uv-straling, overbelasting en niet altijd elastisch bij koud of warm weer. Hierdoor kunnen minuscule scheurtjes ontstaan. Gelukkig zijn wij experts in Bitumen en hebben we dit snel (en dus goedkoop) voor u geregeld. Vermoed u dat er een reparatie nodig is? Vraag dan hier een gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte aan.

Bitumen vervangen of renoveren

Bij goed onderhoud en kwalitatief goede aanleg gaat Bitumen een aardige tijd mee, maar na 25 jaar is het meestal aan vervanging toe. Gelukkig is Bitumen renoveren eenvoudig, en daardoor in de meeste gevallen goedkoop. Dat komt doordat Bitumen over een oudere laag kan worden aangebracht.

Soms kan dat niet meer omdat de dakconstructie dan overbelast raakt. In een dergelijk geval moet u het laten vervangen. Ook hiervoor bieden wij een scherpe prijs. Bitumen renoveren of vervangen? Vraag dan nu een gratis, vrijblijvende offerte aan of laat ons komen voor een gratis dakinspectie. Reken voor uw Bitumen dak op Platdakspecialist!

 
dakreparatie

Bitumen dakbedekking laten plaatsen? Ontvang een gratis offerte!

Veelgestelde vragen bij een Dakrenovatie

Het is vooraf moeilijk om te zeggen wat de kosten zijn. De gemiddelde kosten voor het plaatsen van een nieuwe bitumen toplaag zijn vanaf €45 tot €75,- per vierkante meter.
Wat moet er gedaan worden aan een plat dak?
– Oude dakbedekking strippen (optioneel)
– Nieuwe bitumen onderlaag (optioneel)
– Bitumen toplaag
– Bitumen kantstroken
– Aluminium Daktrim
– Hemelwater dakdoorvoer
Dakisolatie (optioneel)
– Dakbeschot (optioneel)
Soms is het niet meer mogelijk om een dak te repareren omdat deze op verschillende plekken slechte punten bevat. Hierom is het beste om een dak te vervangen. Wilt u eerst weten wat voor uw dak het beste is? Vraag dan een gratis offerte aan.

Veelgestelde Vragen

Wanneer u last heeft van een daklekkage dan is het verstandig om bakjes onder de lekkage te zetten. Een handdoek raden wij niet aan wanneer u een houten ondergrond heeft. Wanneer u binnen de schade probeert te beperken schakel dan zo snel mogelijk een dakdekker in, wie voor u het dak op kan gaan om te kijken wat de oorzaak van de lekkage is!
De kosten zijn vooraf moeilijk in te schatten. Dit vooral omdat elke dak situatie anders is! U krijgt vooraf altijd een vrijblijvende offerte om de daklekkage te herstellen, u zit nergens aan verbonden! Bovendien reken wij geen voorrijkosten!
Gemiddeld zijn wij met spoed binnen 2 tot 3 uur op locatie
Ons kunt u kosteloos inschakelen om de oorzaak te achterhalen! U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte!

Waarmee kunnen wij u helpen?


Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!

Jammer dat wij het niet mogen maken!

Wij doen enorm ons best om ons bedrijf te verbeteren. Wilt u ons vertellen waarom u niet akkoord gaat? 

Leuk dat u akkoord gaat!

Na het accepteren van deze offerte nemen wij zelf contact met u op om een gewenste datum te prikken om het werk uit te voeren.

Bedankt dat u kiest voor ons!

BIJNA KLAAR 95%

Download onze Daklekkage Gids compleet gratis!

Solliciteren bij Platdak Specialist