Dakrenovatie plat dak

Wat zeggen andere over ons?

“Ik heb mijn dak laten vernieuwen door Plat Dak Specialist. Dit is super goed verlopen, mijn oude dak is weer compleet nieuw en ook nog eens tegen een scherpe prijs!”

– Fam. Kersten


Dagen per jaar geopend
Elke dag  0

Complete Dakrenovatie's
Maandelijks  0 +

Daklekkage reparaties
Dagelijks  0 +

Jaar garantie
Tot wel  0
Plat dak specialist

Dakrenovatie plat dak nodig? Reken op kwaliteit en een scherpe prijs

Dakrenovatie plat dak? Een dak kan, wanneer het goed is aangelegd en regelmatig is onderhouden, lang mee, maar na verloop van tijd is het op en is er een dakrenovatie nodig. Wanneer een dakrenovatie nodig is, is afhankelijk van de eerder genoemde factoren, maar ook van het materiaal. 

Voor het plat dak geldt dat bij goed onderhoud Bitumen na 25 jaar moet worden gerenoveerd en andere materialen, zoals EPDM en PVC, na 40 jaar. Ook kan het zijn dat er een ander deel van uw plat dak gerenoveerd moet worden, bijvoorbeeld de daklijst of hemelwaterafvoer. 

Waarom u bij een Dakrenovatie plat dak voor voor ons kiest

Als uw plat dak toe is aan een dakrenovatie, dan kunt u bij vele dakdekkers terecht. Toch zijn er een aantal redenen waarom wij u hier het beste mee kunnen helpen. Denk aan:

Door onze jarenlange ervaring en onze deskundige vaklui, kunnen wij een dakrenovatie snel en efficiënt uitvoeren. Hierdoor weet u zeker dat u kwaliteit krijgt, zonder dat u lang overlast ervaart en veel kosten maakt. 

Bitumen dakbedekking
Dakdekker

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs met onze dakrenovatie

Een dakrenovatie is een grote klus, waardoor de kosten vrij hoog liggen. Toch is het de investering waard, omdat uw dak weer jaren meekan. Wij werken bovendien tegen een scherp tarief, waardoor u altijd kunt rekenen op ons vakwerk tegen een scherpe prijs. Ook kunt u, wanneer u uw dakrenovatie combineert met andere werkzaamheden, zodat u kunt profiteren van een extra scherpe prijs! Wilt u nog meer uitsparen op uw dakrenovatie? Lees er hier alles over in onze bespaargids.

Weten of uw dak toe is aan renovatie en wat de kosten zijn?

Als u wilt weten of uw dak toe is aan een dakrenovatie en wat de kosten zijn of wanneer u graag vooruit wilt plannen, dan kunnen wij u daarbij helpen. Gratis. Wij bieden een gratis dakinspectie aan en kunnen u daarna gratis en vrijblijvend advies geven. Mocht u op korte termijn een dakrenovatie plannen, dan sturen we u gratis een vrijblijvende offerte.

Reken op onze scherpe prijs voor een dakrenovatie en vraag nu hier uw vrijblijvende offerte of een gratis dakinspectie aan.

 
Dakrenovatie plat dak

Gratis Dakrenovatie offerte aanvragen?

Veelgestelde vragen bij een Dakrenovatie

Het is vooraf moeilijk om te zeggen wat de kosten zijn. De gemiddelde kosten voor het plaatsen van een nieuwe bitumen toplaag zijn vanaf €45 tot €75,- per vierkante meter.
Wat moet er gedaan worden aan een plat dak?
– Oude dakbedekking strippen (optioneel)
– Nieuwe bitumen onderlaag (optioneel)
– Bitumen toplaag
– Bitumen kantstroken
– Aluminium Daktrim
– Hemelwater dakdoorvoer
Dakisolatie (optioneel)
– Dakbeschot (optioneel)
Soms is het niet meer mogelijk om een dak te repareren omdat deze op verschillende plekken slechte punten bevat. Hierom is het beste om een dak te vervangen. Wilt u eerst weten wat voor uw dak het beste is? Vraag dan een gratis offerte aan.

Waarmee kunnen wij u helpen?


Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!

Jammer dat wij het niet mogen maken!

Wij doen enorm ons best om ons bedrijf te verbeteren. Wilt u ons vertellen waarom u niet akkoord gaat? 

Leuk dat u akkoord gaat!

Na het accepteren van deze offerte nemen wij zelf contact met u op om een gewenste datum te prikken om het werk uit te voeren.

Bedankt dat u kiest voor ons!

BIJNA KLAAR 95%

Download onze Daklekkage Gids compleet gratis!

Solliciteren bij Platdak Specialist