Bescherm uw huis met een pannendak renovatie!

Wat zeggen andere over ons?

“Ik heb mijn dak laten vernieuwen door Plat Dak Specialist. Dit is super goed verlopen, mijn oude dak is weer compleet nieuw en ook nog eens tegen een scherpe prijs!”

– Fam. Kersten


Dagen per jaar geopend
Elke dag  0

Complete Dakrenovatie's
Maandelijks  0 +

Daklekkage reparaties
Dagelijks  0 +

Jaar garantie
Tot wel  0

Voorkom de stress van lekkages en hoge energiekosten met onze pannendak renovatie

Uw dak vertoont zichtbare slijtage, wat kan leiden tot vervelende lekkages en nog hogere energiekosten. Dit betekent extra stress en onvoorziene uitgaven voor u en uw gezin. Het is belangrijk om nu actie te ondernemen om deze problemen voor te zijn en uw huis in topconditie te houden.

Met onze pannendak renovatie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over onverwachte problemen. Wij bieden duurzame oplossingen die de levensduur van uw dak verlengen en uw energiekosten verlagen. Zo kunt u genieten van een zorgeloos en comfortabel thuis.

Zichtbare slijtage aan uw dak? Wacht niet tot het te laat is en voorkom grote kosten

Het uitstellen van dakrenovaties kan ernstige gevolgen hebben. Zichtbare slijtage kan snel escaleren tot grote lekkages en structurele schade, wat uiteindelijk leidt tot torenhoge reparatiekosten. Dit kan niet alleen uw financiën, maar ook uw gemoedsrust zwaar belasten.

Door tijdig actie te ondernemen, kunt u deze kostbare en stressvolle situaties vermijden. Onze experts zorgen voor een grondige inspectie en bieden oplossingen die de integriteit van uw dak waarborgen. Zo beschermt u uw huis en bespaart u op lange termijn.

Geniet van een duurzaam en energiezuinig huis met onze hoogwaardige pannendak renovaties

Stelt u zich een huis voor met een prachtig gerenoveerd dak dat niet alleen uw woning beschermt, maar ook uw energiekosten verlaagt. Onze pannendak renovaties bieden de perfecte combinatie van duurzaamheid en esthetiek. U kunt genieten van een comfortabele leefomgeving zonder zorgen over onverwachte problemen.

Onze hoogwaardige renovaties verhogen de waarde van uw huis en dragen bij aan een lagere energiebelasting. Dit betekent niet alleen een mooier huis, maar ook een positieve impact op uw portemonnee en het milieu. Neem vandaag nog de eerste stap naar uw droomhuis.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor een duurzame en betrouwbare dakrenovatie

Bent u klaar om uw dak te laten renoveren door betrouwbare vakmensen? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan. Onze experts staan klaar om uw dak grondig te inspecteren en de beste oplossing te bieden die past bij uw wensen en budget.

Met een gratis offerte weet u precies waar u aan toe bent zonder verrassingen achteraf. Dit is uw kans om te investeren in een duurzaam en energiezuinig dak dat u jarenlang gemoedsrust biedt. Wacht niet langer en neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

dakree
dakpannendak

Een dakdekker uit uw regio inschakelen voor een lekkage of renovatie?

Vul het offerte formulier in en wij nemen contact met u op zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen inplannen. 

Sterker nog, in uw regio reken wij geen voorrijkosten omdat wij zo goed als dagelijks in deze omgeving aan het werken zijn! 

Veelgestelde vragen bij een Dakrenovatie

Het is vooraf moeilijk om te zeggen wat de kosten zijn. De gemiddelde kosten voor het plaatsen van een nieuwe bitumen toplaag zijn vanaf €45 tot €75,- per vierkante meter.
Wat moet er gedaan worden aan een plat dak?
– Oude dakbedekking strippen (optioneel)
– Nieuwe bitumen onderlaag (optioneel)
– Bitumen toplaag
– Bitumen kantstroken
– Aluminium Daktrim
– Hemelwater dakdoorvoer
– Dakisolatie (optioneel)
– Dakbeschot (optioneel)
Soms is het niet meer mogelijk om een dak te repareren omdat deze op verschillende plekken slechte punten bevat. Hierom is het beste om een dak te vervangen. Wilt u eerst weten wat voor uw dak het beste is? Vraag dan een gratis offerte aan.

Veelgestelde Vragen

Wanneer u last heeft van een daklekkage dan is het verstandig om bakjes onder de lekkage te zetten. Een handdoek raden wij niet aan wanneer u een houten ondergrond heeft. Wanneer u binnen de schade probeert te beperken schakel dan zo snel mogelijk een dakdekker in, wie voor u het dak op kan gaan om te kijken wat de oorzaak van de lekkage is!
De kosten zijn vooraf moeilijk in te schatten. Dit vooral omdat elke dak situatie anders is! U krijgt vooraf altijd een vrijblijvende offerte om de daklekkage te herstellen, u zit nergens aan verbonden! Bovendien reken wij geen voorrijkosten!
Gemiddeld zijn wij met spoed binnen 2 tot 3 uur op locatie
Ons kunt u kosteloos inschakelen om de oorzaak te achterhalen! U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte!

Waarmee kunnen wij u helpen?


Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!

Jammer dat wij het niet mogen maken!

Wij doen enorm ons best om ons bedrijf te verbeteren. Wilt u ons vertellen waarom u niet akkoord gaat? 

Leuk dat u akkoord gaat!

Na het accepteren van deze offerte nemen wij zelf contact met u op om een gewenste datum te prikken om het werk uit te voeren.

Bedankt dat u kiest voor ons!

BIJNA KLAAR 95%

Download onze Daklekkage Gids compleet gratis!

Solliciteren bij Platdak Specialist