Nieuwbouw Dak

Wat zeggen andere over ons?

“Ik heb mijn dak laten vernieuwen door Plat Dak Specialist. Dit is super goed verlopen, mijn oude dak is weer compleet nieuw en ook nog eens tegen een scherpe prijs!”

– Fam. Kersten


Dagen per jaar geopend
Elke dag  0

Complete Dakrenovatie's
Maandelijks  0 +

Daklekkage reparaties
Dagelijks  0 +

Jaar garantie
Tot wel  0
Plat dak specialist

Kies voor topkwaliteit tegen een scherpe prijs!

Een nieuw dak aanleggen is een forse klus die goed en secuur moet gebeuren. Wanneer uw nieuwbouw dak namelijk met hoogwaardig vakmanschap en topkwaliteit materiaal wordt geplaatst, dan weet u zeker dat u lang kunt genieten van uw dak en veel bespaart op kosten voor reparaties. 

Natuurlijk is het een forse investering om een nieuw dak aan te laten leggen. Daarom is het handig als u op die kosten bespaart. Vaak levert u dan wel in op kwaliteit, maar niet bij Platdakspecialist! Bij ons kunt u ook bij een nieuwbouw dak rekenen op een topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Natuurlijk met 10 jaar garantie.

Wat er allemaal komt kijken bij nieuwbouw van het dak

Een nieuw dak aanleggen is een flinke klus. Het gaat namelijk niet over enkel aanbrengen van dakbedekking, maar over het opbouwen van een geheel dak. Denk aan:

Gelukkig hebben wij hier al meer dan 20 jaar ervaring mee. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt werken en kiezen we voor de beste materialen, technieken, gereedschap en vaklui. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit nieuwbouw dak, dat snel en tegen een scherpe prijs wordt aangelegd.

Topkwaliteit en vakmanschap bij een nieuw dak aanleggen, een goede investering

Wanneer u een nieuw dak gaat aanleggen, is het verstandig daar goed te investeren in topkwaliteit. Dat bespaart u in de toekomst veel geld voor reparaties en renovaties. Gelukkig kunt u deze investering doen tegen een scherpe prijs door voor Platdakspecialist te kiezen. Wij hebben 20 jaar ervaring en zijn dé specialist op het plat dak. Daardoor weet u zeker dat u bij ons een goed aangelegd plat dak krijgt met de allerbeste materialen. Ook krijgt u vanwege onze kennis, ervaring en werkwijze bovendien een zeer scherpe prijs en 10 jaar garantie.

Bent u een nieuwbouw aan het plannen en wilt u weten tegen welke scherpe prijs wij een topkwaliteit nieuw dak aanleggen? Vraag dan nu gratis een vrijblijvende offerte aan, en laat ons u verassen met ons topaanbod voor een nieuw dak, van hoge kwaliteit, tegen een zeer scherpe prijs, en uiteraard met 10 jaar garantie.

Bitumen dakbedekking

Nieuwbouw project? Vraag om een gratis offerte

Veelgestelde vragen bij een Dakrenovatie

Het is vooraf moeilijk om te zeggen wat de kosten zijn. De gemiddelde kosten voor het plaatsen van een nieuwe bitumen toplaag zijn vanaf €45 tot €75,- per vierkante meter.
Wat moet er gedaan worden aan een plat dak?
– Oude dakbedekking strippen (optioneel)
– Nieuwe bitumen onderlaag (optioneel)
– Bitumen toplaag
– Bitumen kantstroken
– Aluminium Daktrim
– Hemelwater dakdoorvoer
Dakisolatie (optioneel)
– Dakbeschot (optioneel)
Soms is het niet meer mogelijk om een dak te repareren omdat deze op verschillende plekken slechte punten bevat. Hierom is het beste om een dak te vervangen. Wilt u eerst weten wat voor uw dak het beste is? Vraag dan een gratis offerte aan.

Veelgestelde Vragen

Wanneer u last heeft van een daklekkage dan is het verstandig om bakjes onder de lekkage te zetten. Een handdoek raden wij niet aan wanneer u een houten ondergrond heeft. Wanneer u binnen de schade probeert te beperken schakel dan zo snel mogelijk een dakdekker in, wie voor u het dak op kan gaan om te kijken wat de oorzaak van de lekkage is!
De kosten zijn vooraf moeilijk in te schatten. Dit vooral omdat elke dak situatie anders is! U krijgt vooraf altijd een vrijblijvende offerte om de daklekkage te herstellen, u zit nergens aan verbonden! Bovendien reken wij geen voorrijkosten!
Gemiddeld zijn wij met spoed binnen 2 tot 3 uur op locatie
Ons kunt u kosteloos inschakelen om de oorzaak te achterhalen! U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte!

Waarmee kunnen wij u helpen?


Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!

Jammer dat wij het niet mogen maken!

Wij doen enorm ons best om ons bedrijf te verbeteren. Wilt u ons vertellen waarom u niet akkoord gaat? 

Leuk dat u akkoord gaat!

Na het accepteren van deze offerte nemen wij zelf contact met u op om een gewenste datum te prikken om het werk uit te voeren.

Bedankt dat u kiest voor ons!

BIJNA KLAAR 95%

Download onze Daklekkage Gids compleet gratis!

Solliciteren bij Platdak Specialist