Dakdekker nodig?

trustpilot logo
VCA logo
Erkend leerbedrijf GM 299x300 1

Wat zeggen andere over ons?

“Ik heb mijn dak laten vernieuwen door Plat Dak Specialist. Dit is super goed verlopen, mijn oude dak is weer compleet nieuw en ook nog eens tegen een scherpe prijs!”

– Fam. Kersten

Elke dag  0

Dagen per jaar geopend
Maandelijks  0 +

Complete Dakrenovatie's
Dagelijks  0 +

Daklekkage reparaties
Tot wel  0

Jaar garantie
Plat dak specialist

Onze dakdekkers zijn altijd snel op locatie voor een gratis offerte!

Een dakdekker uit uw regio nodig? Wij zijn altijd binnen 24 uur op locatie in uw regio! Laat uw gegevens achter op onze website en wij nemen zelf zo snel mogelijk contact met u op. 

Binnen 1 minuut heeft u kosteloos een gratis dakdekker offerte aangevraagd! Daarnaast profiteert u nu tijdelijk van onze 10% kortingsactie op platte daken!

Onze dakdekkers zijn vakkundig opgeleid!

Heeft u op dit moment last van een daklekkage? Wij hebben op dit moment een dak specialist bij u in de regio actief. Wanneer u het offerte formulier invult zullen wij deze zelfde dag contact met u opnemen zodat wij een vakbekwame dak specialist naar u toe kunnen sturen.

Wacht niet te lang met uw daklekkage voordat de schade groter wordt! Wij rekenen geen voorrijkosten en de inspectie is ook compleet gratis! Bij ons ontvangt u altijd een heldere en scherpe offerte om de daklekkage te repareren. In sommige gevallen kunnen we het meteen uitvoeren. Lukt dat niet? Dan komen we binnen 1 tot 2 dagen terug om uw dak zo spoedig mogelijk weer waterdicht te maken.

daklekkage aan dak
Dakdekker

Dakdekker inschakelen voor een dakrenovatie?

Een dakrenovatie is een grote klus, waardoor de kosten vrij hoog liggen. Toch is het de investering waard, omdat uw dak weer jaren meekan. Wij werken bovendien tegen een scherp tarief, waardoor u altijd kunt rekenen op ons vakwerk tegen een scherpe prijs. Ook kunt u, wanneer u uw dakrenovatie combineert met andere werkzaamheden, zodat u kunt profiteren van een extra scherpe prijs! Wilt u nog meer uitsparen op uw dakrenovatie? Lees er hier alles over in onze bespaargids.

Beter voorkomen, als een lekkage genezen!

Is uw dak al op leeftijd en wilt u weten wat de staat van uw dak is? Vraag dan om een GRATIS dakinspectie inclusief een rapportage van uw dak.

Wij komen vrijblijvend langs om de situatie te beoordelen waarna u vrijwel direct een offerte ontvangt! Gaat u akkoord, dan kunnen wij u vrijwel meteen in plannen om de klus te repareren!

plat dak onderhoud
Dakdekker plat dak maken

Een dakdekker uit uw regio inschakelen voor een lekkage of renovatie?

Vul het offerte formulier in en wij nemen contact met u op zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen inplannen. 

Sterker nog, in uw regio reken wij geen voorrijkosten omdat wij zo goed als dagelijks in deze omgeving aan het werken zijn! 

GRATIS Offerte Aanvragen


Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!

Heeft u een daklekkage? Hoe nu verder?!

Last van een daklekkage en benieuwd naar de vervolg stappen? Download dan onze daklekkage gids compleet gratis!

Jammer dat wij het niet mogen maken!

Wij doen enorm ons best om ons bedrijf te verbeteren. Wilt u ons vertellen waarom u niet akkoord gaat? 

Leuk dat u akkoord gaat!

Na het accepteren van deze offerte nemen wij zelf contact met u op om een gewenste datum te prikken om het werk uit te voeren.

Bedankt dat u kiest voor ons!

BIJNA KLAAR 95%

Download onze Daklekkage Gids compleet gratis!

Solliciteren bij Platdak Specialist