Dakbedekking


Dagen per jaar geopend
Elke dag  0

Complete Dakrenovatie's
Maandelijks  0 +

Daklekkage reparaties
Dagelijks  0 +

Jaar garantie
Tot wel  0

Met welke soorten dakbedekking wij op het plat dak werken?

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op het plat dak en zijn daardoor uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van alle soorten dakbedekking voor het platdak!

Dakbedekking

Bitumen dakbedekking

Ook wel dakleer. Een goedkope en waterdichte variant van dakbedekking die goed is aan te brengen en makkelijk te repareren is. Gaat tot wel 25 jaar mee.

Siliconen rubber

Een dakbekking die kan worden aangebracht over een oude laag dakbedekking, zeer goed bestand is tegen weersomstandigheden en een verkoelende en isolerende werking heeft!

Dakisolatie

Uw plat dak laten isoleren en hier subsidie voor aanvragen bij de gemeente? Onze dak specialisten kunnen u volledig informeren! Meer informatie over het aanleggen van nieuwe isolatie?

Renovatie

Is uw plat dak aan renovatie toe? Lees hier meer over hoe wij op een duurzame manier uw plat dak renoveren.

Onderhoud

Heeft u momenteel een daklekkage dan is het slim om zo snel mogelijk een dakdekker in te schakelen om grotere schade te voorkomen.

Nieuwbouw

Een nieuwbouw project waarbij er een compleet nieuw dak gelegd moet worden? Vraag onze dak specialisten naar de mogelijkheden.

VVE

Een nieuwbouw project waarbij er een compleet nieuw dak gelegd moet worden? Vraag onze dak specialisten naar de mogelijkheden.

Plat dak specialist

Platdakspecialist, uw dakdekker voor alle soorten dakbedekking!

Als platdakspecialist leggen en repareren wij al meer dan 20 jaar alle soorten dakbedekking door heel Nederland. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor pannendaken, maar omdat wij gespecialiseerd zijn op het plat dak, kunt u voor alle mogelijke dakbedekking op het plat dak bij ons terecht.

Voor het aanbrengen, maar ook repareren, renoveren of vernieuwen kunt u bij ons rekenen op kwaliteit tegen een scherpe prijs. U leest hier alles over de verschillende soorten dakbedekking op het plat dak en hoe u bij ons terecht kunt.

Veelgestelde vragen bij een Dakrenovatie

Het is vooraf moeilijk om te zeggen wat de kosten zijn. De gemiddelde kosten voor het plaatsen van een nieuwe bitumen toplaag zijn vanaf €45 tot €75,- per vierkante meter.
Wat moet er gedaan worden aan een plat dak?
– Oude dakbedekking strippen (optioneel)
– Nieuwe bitumen onderlaag (optioneel)
– Bitumen toplaag
– Bitumen kantstroken
– Aluminium Daktrim
– Hemelwater dakdoorvoer
Dakisolatie (optioneel)
– Dakbeschot (optioneel)
Soms is het niet meer mogelijk om een dak te repareren omdat deze op verschillende plekken slechte punten bevat. Hierom is het beste om een dak te vervangen. Wilt u eerst weten wat voor uw dak het beste is? Vraag dan een gratis offerte aan.

Veelgestelde vragen bij een daklekkage

Wanneer u last heeft van een daklekkage dan is het verstandig om bakjes onder de lekkage te zetten. Een handdoek raden wij niet aan wanneer u een houten ondergrond heeft. Wanneer u binnen de schade probeert te beperken schakel dan zo snel mogelijk een dakdekker in, wie voor u het dak op kan gaan om te kijken wat de oorzaak van de lekkage is!
De kosten zijn vooraf moeilijk in te schatten. Dit vooral omdat elke dak situatie anders is! U krijgt vooraf altijd een vrijblijvende offerte om de daklekkage te herstellen, u zit nergens aan verbonden! Bovendien reken wij geen voorrijkosten!
Gemiddeld zijn wij met spoed binnen 2 tot 3 uur op locatie
Ons kunt u kosteloos inschakelen om de oorzaak te achterhalen! U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte!

Waarmee kunnen wij u helpen?


Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!

Jammer dat wij het niet mogen maken!

Wij doen enorm ons best om ons bedrijf te verbeteren. Wilt u ons vertellen waarom u niet akkoord gaat? 

Leuk dat u akkoord gaat!

Na het accepteren van deze offerte nemen wij zelf contact met u op om een gewenste datum te prikken om het werk uit te voeren.

Bedankt dat u kiest voor ons!

BIJNA KLAAR 95%

Download onze Daklekkage Gids compleet gratis!

Solliciteren bij Platdak Specialist