Lekkage Plat Dak

Wat zeggen andere over ons?

“Ik heb mijn dak laten vernieuwen door Plat Dak Specialist. Dit is super goed verlopen, mijn oude dak is weer compleet nieuw en ook nog eens tegen een scherpe prijs!”

– Fam. Kersten


Dagen per jaar geopend
Elke dag  0

Complete Dakrenovatie's
Maandelijks  0 +

Daklekkage reparaties
Dagelijks  0 +

Jaar garantie
Tot wel  0
Lekkage Plat Dak

Lekkage plat dak opsporen

Lekkage plat dak? Een daklekkage komt helaas op het plat dak vaker voor dan bij een pannendak. Dit heeft vooral te maken met de vorm, maar ook met het beschikbare materiaal, dat vaak gevoeliger is voor de weersomstandigheden.

Wanneer u vermoed dat uw plat dak lekt, is het verstandig om deze eventuele daklekkage op uw plat dak snel op te sporen en te verhelpen. Daarmee voorkomt u grote(re) schade en hoge(re) kosten. Wanneer het water snel naar binnen stroomt is het belangrijk om met spoed een dakdekker in te schakelen! Als u vermoedt dat uw plat dak lekt, schakel ons dan in voor een gratis dakinspectie.

 

Lekkage plat dak? Let op deze signalen

Hoe herkent u precies een eventuele lekkage plat dak? U kunt zien of uw dak lekt door op de volgende zaken te letten:

Merkt u een van deze signalen op? Schakel ons dan in voor een gratis dakinspectie en laat ons kijken wat er aan de hand is. Als wij een daklekkage vinden overleggen we met u of we deze ter plekke repareren of u een vrijblijvende offerte sturen.

Bitumen dakbedekking
Lekkage Plat Dak

Direct kosteloos dakdekker inschakelen?

De beste methode om een daklekkage op het plat dak op te lossen, is deze te voorkomen. Dat klinkt flauw, maar het bespaart u een hoop geld en ellende. Om een daklekkage te voorkomen is regelmatig onderhoud belangrijk. 

Wilt u weten hoe uw plat dak erbij ligt of vermoed u een daklekkage aan het plat dak? Schakel ons dan in voor een gratis dakinspectie! Wij kijken dan uw dak geheel na, adviseren u over eventuele reparaties en vernieuwingen en kunnen u bovendien alles vertellen over onze onderhoudsdiensten. Spoed? Bel dan 030 – 20 72 926! 

Vraag nu hier uw gratis dakinspectie aan als u een daklekkage vermoedt op uw plat dak!

 

Lekkage plat dak? Schakel een dakdekker in!

Veelgestelde Vragen

Wanneer u last heeft van een daklekkage dan is het verstandig om bakjes onder de lekkage te zetten. Een handdoek raden wij niet aan wanneer u een houten ondergrond heeft. Wanneer u binnen de schade probeert te beperken schakel dan zo snel mogelijk een dakdekker in, wie voor u het dak op kan gaan om te kijken wat de oorzaak van de lekkage is!
De kosten zijn vooraf moeilijk in te schatten. Dit vooral omdat elke dak situatie anders is! U krijgt vooraf altijd een vrijblijvende offerte om de daklekkage te herstellen, u zit nergens aan verbonden! Bovendien reken wij geen voorrijkosten!
Gemiddeld zijn wij met spoed binnen 2 tot 3 uur op locatie
Ons kunt u kosteloos inschakelen om de oorzaak te achterhalen! U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte!

Waarmee kunnen wij u helpen?


Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!

Jammer dat wij het niet mogen maken!

Wij doen enorm ons best om ons bedrijf te verbeteren. Wilt u ons vertellen waarom u niet akkoord gaat? 

Leuk dat u akkoord gaat!

Na het accepteren van deze offerte nemen wij zelf contact met u op om een gewenste datum te prikken om het werk uit te voeren.

Bedankt dat u kiest voor ons!

BIJNA KLAAR 95%

Download onze Daklekkage Gids compleet gratis!

Solliciteren bij Platdak Specialist