Lekkage Dakkapel

Wat zeggen andere over ons?

“Ik heb mijn dak laten vernieuwen door Plat Dak Specialist. Dit is super goed verlopen, mijn oude dak is weer compleet nieuw en ook nog eens tegen een scherpe prijs!”

– Fam. Kersten


Dagen per jaar geopend
Elke dag  0

Complete Dakrenovatie's
Maandelijks  0 +

Daklekkage reparaties
Dagelijks  0 +

Jaar garantie
Tot wel  0
Lekkage Dakkapel

Lekkage Dakkapel? Wij zijn uw specialist en helpende hand!

Lekkage Dakkapel? Op steeds meer daken zijn dakkapellen of opbouwen geplaatst. Omdat ze uit het dak steken ondervinden ze meer invloed van weer en wind. Hierdoor is er een grotere kans op lekkage aan een dakkapel. 

Wilt u een lekkage aan een dakkapel of uitbouw laten verhelpen? Kies dan voor plat dak specialist, de specialist op het plat dak met jarenlange ervaring met het verhelpen van lekkages aan een dakkapel.

Lekkage Dakkapel: Mogelijke locaties en oorzaken!

Wanneer sprake is van een lekkage aan een dakkapel, kan deze op meerdere locaties zitten die niet altijd direct herkenbaar zijn. Daardoor kunnen er meerdere oorzaken voor zijn en is het lastig om het zelf te verhelpen. Om vast te stellen hoe de lekkage is begonnen komen wij graag gratis naar uw dakkapel kijken, waarna u een vrijblijvende offerte ontvangt. 

Deze oorzaken en locaties van lekkage aan een dakkapel komen veel voor:

Lekkage Plat Dak

Lekkage aan een dakkapel voorkomen, opsporen en oplossen!

Waar de lekkage aan uw dakkapel ook begint, wij sporen hem op en lossen het op. Als u niet zeker weet of er sprake is van een lekkage aan uw dakkapel of een daklekkage, dan kunt u ons inschakelen voor een gratis dakinspectie, waarmee wij eventuele (toekomstige) lekkages opsporen.

Sowieso is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom is goed onderhoud aan uw dak en een regelmatige inspectie essentieel. Hiermee kunt u tijdig schade repareren en voorkomt u lekkage door veroudering. Schakel ons in voor een gratis dakinspectie waarbij we ook naar uw dakkapel kijken. Voor onderhoud kunt u ook bij ons terecht. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw dakonderhoud of onderhoudscontracten.

Met spoed een lekkage aan een dakkapel verhelpen

Wanneer u met spoed een lekkage aan een dakkapel (of algehele lekkage) moet laten verhelpen, wacht dan niet en bel 24/7 met onze spoedlijn: 030 – 20 72 926. Zo voorkomt u grotere schade en gevaarlijke situaties. Bovendien bent u in de meeste gevallen verzekerd.

Ik heb een lekkage aan mijn dakkapel!

Veelgestelde Vragen

Wanneer u last heeft van een daklekkage dan is het verstandig om bakjes onder de lekkage te zetten. Een handdoek raden wij niet aan wanneer u een houten ondergrond heeft. Wanneer u binnen de schade probeert te beperken schakel dan zo snel mogelijk een dakdekker in, wie voor u het dak op kan gaan om te kijken wat de oorzaak van de lekkage is!
De kosten zijn vooraf moeilijk in te schatten. Dit vooral omdat elke dak situatie anders is! U krijgt vooraf altijd een vrijblijvende offerte om de daklekkage te herstellen, u zit nergens aan verbonden! Bovendien reken wij geen voorrijkosten!
Gemiddeld zijn wij met spoed binnen 2 tot 3 uur op locatie
Ons kunt u kosteloos inschakelen om de oorzaak te achterhalen! U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte!

Waarmee kunnen wij u helpen?


Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!

Jammer dat wij het niet mogen maken!

Wij doen enorm ons best om ons bedrijf te verbeteren. Wilt u ons vertellen waarom u niet akkoord gaat? 

Leuk dat u akkoord gaat!

Na het accepteren van deze offerte nemen wij zelf contact met u op om een gewenste datum te prikken om het werk uit te voeren.

Bedankt dat u kiest voor ons!

BIJNA KLAAR 95%

Download onze Daklekkage Gids compleet gratis!

Solliciteren bij Platdak Specialist