Daklekkage?

Wat zeggen andere over ons?

“Ik heb mijn dak laten vernieuwen door Plat Dak Specialist. Dit is super goed verlopen, mijn oude dak is weer compleet nieuw en ook nog eens tegen een scherpe prijs!”

– Fam. Kersten

Elke dag  0

Dagen per jaar geopend
Maandelijks  0 +

Complete Dakrenovatie's
Dagelijks  0 +

Daklekkage reparaties
Tot wel  0

Jaar garantie
daklekkage

Daklekkage laten opsporen

Wij zijn specialisten op het gebied van platte daken. Wij komen kosteloos langs om een vrijblijvende inspectie uit te voeren op het dak. Hiervan maken we duidelijke foto’s en video’s zodat u de oorzaak ook zelf heel gemakkelijk kunt zien.

Uw daklekkage laten herstellen

Wanneer wij onze inspectie hebben uitgevoerd. Dan laten we u duidelijk de oorzaak zien middels de foto’s en video’s. Ook maken we hierbij een vrijblijvende offerte om de daklekkage te herstellen. Het zou natuurlijk zonde zijn als de daklekkage groter wordt want dit brengt uiteraard ook meer kosten met zich mee! Wacht niet te lang en schakel een platdak specialist in.

Bij ons ontvangt u altijd een heldere en scherpe offerte om de daklekkage te repareren. In sommige gevallen kunnen we het meteen uitvoeren. Lukt dat niet? Dan komen we binnen 1 tot 2 dagen terug om uw dak zo spoedig mogelijk weer waterdicht te maken.

Voorkom grotere schade aan uw woning door direct een platdak specialist in te schakelen!

Een plat dak bevat vele cruciale onderdelen wat kapot kan gaan bij een daklekkage. Denk hier bij aan:

Vaak wanneer deze werkzaamheden opnieuw uitgevoerd moeten worden kan een daklekage enorm in de kosten lopen! Probeer dat te voorkomen door zo spoedig mogelijk een platdak specialist in te schakelen!

Onze dak inspecties zijn gratis en geheel vrijblijvend!

Wanneer u last heeft van een daklekkage dan kunt u op ons rekenen! Wij komen altijd geheel kosteloos langs! Sterker nog vaak zijn we binnen 24 uur op locatie dankzij onze lekkage ploegen dienst! Hierdoor hebben we altijd wel een dakdekker bij u in de buurt zitten om een inspectie inclusief een vrijblijvende offerte te maken!

Dakbedekking

Wilt u dat wij een dakdekker GRATIS langs sturen?

Veelgestelde Vragen

Wanneer u last heeft van een daklekkage dan is het verstandig om bakjes onder de lekkage te zetten. Een handdoek raden wij niet aan wanneer u een houten ondergrond heeft. Wanneer u binnen de schade probeert te beperken schakel dan zo snel mogelijk een dakdekker in, wie voor u het dak op kan gaan om te kijken wat de oorzaak van de lekkage is!
De kosten zijn vooraf moeilijk in te schatten. Dit vooral omdat elke dak situatie anders is! U krijgt vooraf altijd een vrijblijvende offerte om de daklekkage te herstellen, u zit nergens aan verbonden! Bovendien reken wij geen voorrijkosten!
Gemiddeld zijn wij met spoed binnen 2 tot 3 uur op locatie
Ons kunt u kosteloos inschakelen om de oorzaak te achterhalen! U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte!

Veelgestelde vragen bij een Dakrenovatie

Het is vooraf moeilijk om te zeggen wat de kosten zijn. De gemiddelde kosten voor het plaatsen van een nieuwe bitumen toplaag zijn vanaf €45 tot €75,- per vierkante meter.
Wat moet er gedaan worden aan een plat dak?
– Oude dakbedekking strippen (optioneel)
– Nieuwe bitumen onderlaag (optioneel)
– Bitumen toplaag
– Bitumen kantstroken
– Aluminium Daktrim
– Hemelwater dakdoorvoer
– Dakisolatie (optioneel)
– Dakbeschot (optioneel)
Soms is het niet meer mogelijk om een dak te repareren omdat deze op verschillende plekken slechte punten bevat. Hierom is het beste om een dak te vervangen. Wilt u eerst weten wat voor uw dak het beste is? Vraag dan een gratis offerte aan.

Waarmee kunnen wij u helpen?


Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!

BIJNA KLAAR 95%

Download onze Daklekkage Gids compleet gratis!

Heeft u een daklekkage? Hoe nu verder?!

Last van een daklekkage en benieuwd naar de vervolg stappen? Download dan onze daklekkage gids compleet gratis!

Jammer dat wij het niet mogen maken!

Wij doen enorm ons best om ons bedrijf te verbeteren. Wilt u ons vertellen waarom u niet akkoord gaat? 

Leuk dat u akkoord gaat!

Na het accepteren van deze offerte nemen wij zelf contact met u op om een gewenste datum te prikken om het werk uit te voeren.

Bedankt dat u kiest voor ons!

Solliciteren bij Platdak Specialist