Daklekkage spoed

Wat zeggen andere over ons?

“Ik heb mijn dak laten vernieuwen door Plat Dak Specialist. Dit is super goed verlopen, mijn oude dak is weer compleet nieuw en ook nog eens tegen een scherpe prijs!”

– Fam. Kersten


Dagen per jaar geopend
Elke dag  0

Complete Dakrenovatie's
Maandelijks  0 +

Daklekkage reparaties
Dagelijks  0 +

Jaar garantie
Tot wel  0
daklekkage

Daklekkage spoed verhelpen? Schakel de spoedservice van Platdakspecialist in

Daklekkage spoed? Meestal kunt u een lekkage tijdig herkennen en laten verhelpen, maar soms moet een daklekkage met spoed verholpen worden. Als uw dak heftig lekt en het water naar binnen stroomt, kan dit grote schade (en hoge kosten) opleveren en zelfs gevaarlijk zijn. 

Laat daarom bij een grote daklekkage spoed, Plat dak specialist komen. Wij staan binnen 2 uur op uw dak om te zorgen voor een (nood)oplossing met onze 24/7 spoedservice.

Wanneer is er sowieso sprake van een daklekkage met spoed?

Als u zich afvraagt of een daklekkage met spoed moet worden verholpen, dan is het antwoord hoogstwaarschijnlijk ja. Als er bij u sprake is van één van de onderstaande zaken, dan is er een daklekkage die met spoed moet worden verholpen:

Bel in al deze gevallen direct om uw daklekkage met spoed op te laten lossen door ons. Zo voorkomt u grote schade en gevaarlijke situaties.

Lekkage Plat Dak

Daklekkage spoed: Waarom zo snel mogelijk uw lekkage herstellen!

Een daklekkage waarbij sprake is van één van deze zaken wijst op grote schade en/of gevaarlijke situaties. Een daklekkage kan schade veroorzaken aan het dak, uw huis en inboedel. Als bovendien de lampen knipperen, kan dit wijzen op vocht bij de elektriciteitsleidingen, wat kan leiden tot kortsluiting.

Gelukkig staan wij altijd, 24/7 voor u klaar om uw daklekkage met spoed te verhelpen. Ook als het 20 graden vriest, kerstavond is en/of hard regent of sneeuwt. Wij zorgen altijd voor een oplossing, ook als dat een noodoplossing betreft waarna we later het probleem definitief op moeten lossen. Gelukkig bent u meestal voor dergelijke lekkages verzekert en zijn wij altijd binnen 2 uur ter plekke, omdat we met 9 ploegen door het hele land werken.

Bel onze spoedlijn voor Daklekkage Spoed

Geen spoed maar wel vermoedelijk een daklekkage? Vraag dan hier een gratis dakinspectie aan en ontdek wat er aan de hand is. Heeft u wel een daklekkage met spoed? Voorkom erger en laat het direct repareren door onze ervaren en deskundige dakdekkers. Bel voor onze spoedservice 24/7, iedere dag van het jaar, met 030 – 20 72 926

Dakdekker

Daklekkage Spoed? Schakel een dakdekker in

Veelgestelde Vragen

Wanneer u last heeft van een daklekkage dan is het verstandig om bakjes onder de lekkage te zetten. Een handdoek raden wij niet aan wanneer u een houten ondergrond heeft. Wanneer u binnen de schade probeert te beperken schakel dan zo snel mogelijk een dakdekker in, wie voor u het dak op kan gaan om te kijken wat de oorzaak van de lekkage is!
De kosten zijn vooraf moeilijk in te schatten. Dit vooral omdat elke dak situatie anders is! U krijgt vooraf altijd een vrijblijvende offerte om de daklekkage te herstellen, u zit nergens aan verbonden! Bovendien reken wij geen voorrijkosten!
Gemiddeld zijn wij met spoed binnen 2 tot 3 uur op locatie
Ons kunt u kosteloos inschakelen om de oorzaak te achterhalen! U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte!

Waarmee kunnen wij u helpen?


Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!

Jammer dat wij het niet mogen maken!

Wij doen enorm ons best om ons bedrijf te verbeteren. Wilt u ons vertellen waarom u niet akkoord gaat? 

Leuk dat u akkoord gaat!

Na het accepteren van deze offerte nemen wij zelf contact met u op om een gewenste datum te prikken om het werk uit te voeren.

Bedankt dat u kiest voor ons!

BIJNA KLAAR 95%

Download onze Daklekkage Gids compleet gratis!

Solliciteren bij Platdak Specialist