Lekkage schoorsteen

Wat zeggen andere over ons?

“Ik heb mijn dak laten vernieuwen door Plat Dak Specialist. Dit is super goed verlopen, mijn oude dak is weer compleet nieuw en ook nog eens tegen een scherpe prijs!”

– Fam. Kersten


Dagen per jaar geopend
Elke dag  0

Complete Dakrenovatie's
Maandelijks  0 +

Daklekkage reparaties
Dagelijks  0 +

Jaar garantie
Tot wel  0
Lekkage schoorsteen

Lekkage bij de schoorsteen? Laat hem snel en deskundig verhelpen door Platdakspecialist!

Lekkage Schoorsteen? Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel van uw dak. Hij zorgt ervoor dat rook voor het verwarmen van uw huis kan worden afgevoerd. Bovendien kunt u er een heerlijk comfortabele en gezellige haard of kachel door in huis hebben.

 Echter, uw schoorsteen steekt hiervoor uit het dak en krijgt te maken met grote temperatuurverschillen. Dus, zo als met alle uitstekende uit- en opbouwen, is uw schoorsteen kwetsbaar en kan er sneller sprake zijn van een lekkage bij de schoorsteen. Gelukkig kunt u dit voorkomen of snel en deskundig verhelpen door Platdakspecialist in te schakelen.

Oorzaken van lekkage schoorsteen

Doordat de schoorsteen kwetsbaar is zijn er meerdere mogelijke oorzaken voor een lekkage bij de schoorsteen. Denk hierbij aan:

Wat de oorzaak ook is, als er sprake is van een lekkage bij de schoorsteen sporen wij die snel op en is deze zo verholpen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en draaien onze hand dus niet om om een lekkage deskundig en snel te verhelpen.

Schoorsteen lekkage

Lekkage schoorsteen voorkomen

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Daarom zijn goed onderhoud, tijdig uitvoeren van reparaties en regelmatige inspecties essentieel om lekkage bij de schoorsteen te voorkomen. Hiervoor kunt u ons inschakelen. Wij bieden een gratis dakinspectie aan, waarbij we ook de schoorsteen grondig inspecteren. Zo weet u precies hoe deze ervoor staat.

Mochten wij op (toekomstige) schade, slijtage of lekkage bij de schoorsteen stuiten, dan kunnen we deze na overleg ter plekke oplossen of u gratis een vrijblijvende offerte sturen voor de benodigde werkzaamheden. U weet dus zeker dat onze dakinspectie altijd gratis en vrijblijvend is.

Een schoorsteen als nieuw met onze schoorsteenrenovatie

Al het bovenstaande ten spijt, soms is een schoorsteen ook gewoon oud en versleten. U kunt in dat geval kiezen om lekkage bij de schoorsteen te voorkomen door ons een schoorsteenrenovatie uit te laten voeren. Hierbij zorgen we voor nieuw voegwerk, nieuwe coating, vervangend daklood en een gerenoveerd plateau, zodat uw schoorsteen er weer als nieuw bij staat.

Vermoed u lekkage bij de schoorsteen, wilt u weten wat de status van uw schoorsteen is of denkt u dat uw schoorsteen toe is aan een schoorsteenrenovatie? Vraag dan nu hier onze gratis dakinspectie aan!

 
Dakbedekking

Lekkage schoorsteen? Schakel een dakspecialist in

Veelgestelde Vragen

Wanneer u last heeft van een daklekkage dan is het verstandig om bakjes onder de lekkage te zetten. Een handdoek raden wij niet aan wanneer u een houten ondergrond heeft. Wanneer u binnen de schade probeert te beperken schakel dan zo snel mogelijk een dakdekker in, wie voor u het dak op kan gaan om te kijken wat de oorzaak van de lekkage is!
De kosten zijn vooraf moeilijk in te schatten. Dit vooral omdat elke dak situatie anders is! U krijgt vooraf altijd een vrijblijvende offerte om de daklekkage te herstellen, u zit nergens aan verbonden! Bovendien reken wij geen voorrijkosten!
Gemiddeld zijn wij met spoed binnen 2 tot 3 uur op locatie
Ons kunt u kosteloos inschakelen om de oorzaak te achterhalen! U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte!

Waarmee kunnen wij u helpen?


Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!

Jammer dat wij het niet mogen maken!

Wij doen enorm ons best om ons bedrijf te verbeteren. Wilt u ons vertellen waarom u niet akkoord gaat? 

Leuk dat u akkoord gaat!

Na het accepteren van deze offerte nemen wij zelf contact met u op om een gewenste datum te prikken om het werk uit te voeren.

Bedankt dat u kiest voor ons!

BIJNA KLAAR 95%

Download onze Daklekkage Gids compleet gratis!

Solliciteren bij Platdak Specialist