Plat dak vernieuwen

Wat zeggen andere over ons?

“Ik heb mijn dak laten vernieuwen door Plat Dak Specialist. Dit is super goed verlopen, mijn oude dak is weer compleet nieuw en ook nog eens tegen een scherpe prijs!”

– Fam. Kersten


Dagen per jaar geopend
Elke dag  0

Complete Dakrenovatie's
Maandelijks  0 +

Daklekkage reparaties
Dagelijks  0 +

Jaar garantie
Tot wel  0
Plat dak specialist

Plat dak vernieuwen? Kies dan voor kwaliteit tegen een scherpe prijs van de Platdakspecialist!

Moet u uw plat dak vernieuwen en wilt u dit voordelig doen? Veel huizen in Nederland hebben een (gedeeltelijk) plat dak, bijvoorbeeld op aanbouwen en soms op het gehele huis. Een plat dak biedt een aantal voordelen, maar een nadeel is dat een plat dak niet zo lang meegaat als een pannendak. Hierdoor moet u eens in de zoveel tijd een plat dak vernieuwen. Dit kan flinke kosten meebrengen. Gelukkig kunnen wij dit doen voor een scherpe prijs met de vertrouwde hoge kwaliteit van de Platdakspecialist.

Wanneer moet u uw plat dak vernieuwen

Wanneer u uw plat dak vernieuwen moet is afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan:

Wilt u weten of en wanneer uw plat dak aan vernieuwing toe is? Vraag dan een gratis dakinspectie bij ons aan, dan kunnen wij u het vertellen.

Bitumen dakbedekking
Dakdekker

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs met onze dakrenovatie

Een dakrenovatie is een grote klus, waardoor de kosten vrij hoog liggen. Toch is het de investering waard, omdat uw dak weer jaren meekan. Wij werken bovendien tegen een scherp tarief, waardoor u altijd kunt rekenen op ons vakwerk tegen een scherpe prijs. Ook kunt u, wanneer u uw dakrenovatie combineert met andere werkzaamheden, zodat u kunt profiteren van een extra scherpe prijs! Wilt u nog meer uitsparen op uw dakrenovatie? Lees er hier alles over in onze bespaargids.

Wat zijn de kosten van een plat dak vernieuwen

De kosten van een plat dak vernieuwen lopen uiteen en zijn afhankelijk van meerdere zaken, zoals de vorm en het oppervlak van uw dak, het materiaal, combinatie met andere werkzaamheden en de te gebruiken methode. Om op de kosten te besparen, hebben wij een handige gids met een aantal tips, die u hier kunt vinden.

Gaat u uw plat dak vernieuwen en wilt u weten wat de kosten zijn in uw situatie? Overweegt u een platdak renovatie? Ontdek dan onze scherpe prijs en vraag hier een vrijblijvende offerte bij Platdakspecialist aan!

Dakrenovatie plat dak

Gratis offerte plat dak vernieuwen?

Veelgestelde vragen bij een Dakrenovatie

Het is vooraf moeilijk om te zeggen wat de kosten zijn. De gemiddelde kosten voor het plaatsen van een nieuwe bitumen toplaag zijn vanaf €45 tot €75,- per vierkante meter.
Wat moet er gedaan worden aan een plat dak?
– Oude dakbedekking strippen (optioneel)
– Nieuwe bitumen onderlaag (optioneel)
– Bitumen toplaag
– Bitumen kantstroken
– Aluminium Daktrim
– Hemelwater dakdoorvoer
Dakisolatie (optioneel)
– Dakbeschot (optioneel)
Soms is het niet meer mogelijk om een dak te repareren omdat deze op verschillende plekken slechte punten bevat. Hierom is het beste om een dak te vervangen. Wilt u eerst weten wat voor uw dak het beste is? Vraag dan een gratis offerte aan.

Waarmee kunnen wij u helpen?


Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!

Jammer dat wij het niet mogen maken!

Wij doen enorm ons best om ons bedrijf te verbeteren. Wilt u ons vertellen waarom u niet akkoord gaat? 

Leuk dat u akkoord gaat!

Na het accepteren van deze offerte nemen wij zelf contact met u op om een gewenste datum te prikken om het werk uit te voeren.

Bedankt dat u kiest voor ons!

BIJNA KLAAR 95%

Download onze Daklekkage Gids compleet gratis!

Solliciteren bij Platdak Specialist